За нас

Компания Юник Естейтс е част от най – големия холдинг в България за недвижими имоти – AG Capital и е специализирана в продажба и наемане на луксозни апартаменти и имоти. От самото си създаване през 2006 година до сега компанията ни се утвърди като лоялен и отговорен посредник между купувачи и продавачи на луксозни апартаменти и имоти и се нареди сред лидерите в своя бранш. Ние можем да ви предложим луксозни имоти не само в страната, но и в чужбина, тъй като работим в тясно сътрудничество с най – голямата международна брокерска къща за продажба на луксозни имоти – Christie’s Great Estates.

Юник Естейтс е компания, която държи на откритостта в отношенията, на прозрачността в работата и на индивидуалния подход към всеки свой клиент.

За да задоволим всички изисквания на своите клиенти ние сме подбрали специалисти с богат опит в продажбата на имоти, които са на „ти” с всички детайли в покупко – продажбата на имоти.

Ако ни се доверите, ние ще изготвим за вас пълен анализ на пазара и ще подберем за вас луксозните апартаменти и имоти, които отговарят на вашите изисквания. Нашите консултанти ще бъдат на ваше разположение в удобно за вас време и ще ви помогнат в избора на имота.

Без значение дали се нуждаете от огромна къща в някой от скъпите квартали на София или мечтаете за студио или апартамент в идеалния център на града, ние можем да ви помогнем.

С нашите професионалисти покупката на мечтания от вас имот ще е бърза, изгодна и безпроблемна.

За нас няма невъзможни неща – само поискайте и ние ще ви осигурим мечтаното жилище в най – кратки срокове.

Посетете ни на адрес бул.”Патриарх Евтимий” 17 ( в самото сърце на София ) и споделете вашите мечти – ние ще ги превърнем в реалност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *