Кои са кварталите, където можете да откриете луксозни имоти в София?

Ако се питате дали сега е моментът да се огледате и да закупите луксозни имоти в София ще ви кажем „да”. Тъкмо сега е най — удачния момент да сбъднете мечтата си и да осигурите на себе си и семейството си дома, за който сте си мечтали.

В последните години цените на лукс имотите леко поеха надолу, което е във ваш интерес, ако сте взели решение да купувате.

Кои са кварталите на София, където можете да откриете луксозни имоти?

 Оборище

Този квартал открай време се населява от хора с висок социален статус като едри бизнесмени, хора на изкуството, хора във високите етажи на властта, чужди граждани и т. н. Оборище привлича хората с пари заради уникалното си разположение ( почти в сърцето на града), запазената архитектура на сградите ( повечето къщи са строени в началото на миналия век) и зеленината и спокойствието, което осигурява. Добре е да знаете обаче, че цените луксозните имоти в този квартал са малко по — високи в сравнение с останалите престижни квартали.

 Драгалевци

 Ако не успеете да се класирате за имот на Оборище, то тогава следващите луксозни имоти в София, които са много примамливи за хората с големи финансови възможности са лукс имотите в Драгалевци. Тук можете да откриете изключително стилни, интересни и красиви къщи, които ще ви допаднат още при първия оглед. Драгалевци се намира в полите на Витоша и само на няколко минути път от центъра на София.

 Бояна

 И в този квартал се е събрал елита на нацията и ако изберете луксозни имоти в София и по-специално къща в Бояна ще бъдете съседи на хора от властта, изкуството, бизнесмени, хора заемащи високи позиции в международни компании и т.н., и т.н. Бояна може да ви предложи луксозни къщи на изключително добри цени, прекрасни гледки, които се разкриват към Витоша и тихи и безопасни улици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *